Näyttelykuulumisia

Sen jälkeen kun “Rio” Beries Salty Xino, om Claudia Rebhan oli VSP ja “Debi” Scedir Debra oli ROP kerhon syksyisessä erikoisnäyttelyssämme 2014, tuomarina Maija Mäkinen, ovat muutkin Beries koirat olleet aktiivisia. Tartossa syksyllä 2014 “Ia” Scedir Julie Andrews ja Rio saivat EST valion arvot ja Ia tärkeän viimeisen Cacibin.

potretti3

Tarton saalis


Beries Salty Xino V-14

Joulukuun voittajanäyttelyssä Elisabeth Feutz palkitsi Rion Voittaja-14 tittelillä ja näin Riokin viimeisteli C.I.B.-tittelinsä.

Beries Salty Xino “Rio” ROP Voittaja 2014 -näyttelyssä


Beries Frosty Dali JV-14

Messukeskuksessa ensimmäisessä näyttelyssään Beries Frosty Dali (om. Päivi Onnela) sai JV-14 tittelin ja kuukautta myöhemmin toisen serttinsä. Toki kevääseen mahtuu vähemmän onnistuneita näyttelymatkojakin kuten Tukholma näyttely huhtikuussa.

Beries Frosty Dali

 


Beries Salty Yade VSP erikoisnäyttelyssä

Pääerikoisnäyttelyssä oli Beries Salty Yaden aika näyttää, että hänessäkin on näyttelykoira-ainesta ja oli erittäin kokeneen pitkänlinjan pippuri & suola -kasvattajan Christine Rossierin arvostelemana paras narttu.

Beries Salty Yade VSP Erikoisnäyttelyssä 2015


Beries Frosty Zack FI MVA

Toukokussa Beries Frosty Zackista (om. Laura Rajala) tuli Haminassa FI MVA.

Beries Frosty Zack FIN MVA

Beries Frosty Zack FIN MVA


Nuorten tuloksia

Uusia nuoria musta-hopeita tuotiin myös esille kesän aikana ja Beries Frosty Diva sai tavoitellut kaksi serttiä. “Ian” ja “Fillen” pennut ovat myös käyneet ensimmäisissä näyttelyissään ja tuloksena kaksi serttiä niin “Pressolle”, Beries Frosty Expression (om. Kerstin Carlsson) kuin myös “Moonalle”, Beries Frosty Elixir (om Katja Pitkänen ja Tarja Kuusisto). Beries Frosty Elite, (om. Mia Jäntti), hävisi Divalle Tuusulan näyttelyssä ja sai tyytyä vara-serttiin ja Enjoylla kasassa ainoasta näyttelystään sertti.

Beries Frosty Diva Karjaa ja Tuusula: ROP, SERT

 

Beries Frosty Elixir ROP, om. Katja Pitkänen ja Tarja Kuusisto

 

Beries Frosty Expression VSP, om. Kerstin Carlsson


 

Beries Salty Yade C.I.B.

Ylivieskassa Beries Salty Yade, “Yelli”, sai kaivatun viimeisen cacibin ja sai näin titteleittensä joukkoon myös C.I.B. kunhan saavutukset virallistetaan.

Beries Salty Yade,Ylivieska CACIB

Beries Salty Yade, Ylivieska CACIB

 


Amories Jasmin

Julian riiseni “Minttu”, Amories Jasmin, keräsi näyttelykokemusta saaliina 5 serttiä.

Julia ja "Minttu" Amories Jade

Julia ja “Minttu” Amories Jade


Muita kisoja

Ovatpa käppänämme tehneet muutakin kuin juosseet näyttelyissä. “Nasu” Beries Salty Yoko (om. ja ohjaaja Gunilla Forsblom) ovat ehtineet avata jo kakkosissa “voittoputken” agility-kisoissa. Anne Peltonen on vuorostaan palkittu “Aidan” Beries Frosty Moonlight, kanssa Kääpiösnautsereiden Rallytoko-mestaruuskisoissa pronssilla ja Eean “Beries Frosty Amalthea” kanssa irtosi Luusereiden Agility-kisoissa toinen sija.

BeriesFrostyAmalthea

Beries Frosty Amalthea

 

Luusereiden agility möllikisan kakkonen Beries Frosty Amalthea “Eea”

 


 

My ja Kalle

Toki vuoteen sisältyy myös surua, kun kaksi hienoa, suurta persoonaa, Julian “My” ja “Kalle” jättivät ison aukon perheisiimme. Koirat, jotka olivat aina pystyneet ottamaan paikkansa tapahtumien keskipisteinä omalla arvokkaalla tavalla. My ehti täyttää 14 vuotta ja Kallellakin 12,5 vuotta.