”Hugo” Beries Frosty Holmes, FI, EE, LT CH, JV-16 sai lisätä Kansainvälisen valionarvo. C.I.B. Hugon omistaa Anne Helenius-Heir”.

”Rodista”, Beries Frosty Lance, tuli FI CH monien hienojen voittojen ansiosta. Rodin omistaa Tiina Ultamo, joka myös on pitänyt Rodin hienossa näyttelytrimmissä. Rodin sisko Lace ”Isla” sai yhden sertin ja omistajansa Leena Nolvin kanssa saavutti palveluskoirien käyttäytymiskokeessa koulutustunnuksen BH.

Beries Frosty Lace
Kaksi valiota samassa näyttelyssä!
FI CH Beries Frosty Lance ja FI CH Hildebert’s Energy and Maqic taitavien esittäjiensä, Tiina ja Claudian kanssa.

M-pentueesta kävivät sisarukset Minttu (BF Miranda), om. Kaisa Koskinen ja Luka (BF Messi)Om. Terhi Laaksonen olivat myös aktiivisia näyttelyissä saaden sertit. Minttu kiersi myös Balttian maita saavutuksena EE JCH ja LT JCH.

Beties Frosty Messi

Näyttelyissä kävi moni muukin Beries-koira hyvällä mesestyksellä!

Tina Marcusaksen pippuripojat ”Axu” BS Fairplay sai Finnsieger-tittelin ja koulutustunnuksen TK-1 ja tuontimme ” Sonystä” Hildebert’s Energy and Magic, tuli FI MVA.

”Maki” Maquiavelo de Akra -Leuka lisäsi nyt juniorititteleitten jonoon LT&LV&EE CH.
Omat koiramme ovat touhuneet niin palveluskoirakokeissa kuin näyttelyissä: Julian Amories Jasmin sai Kansainvälisen valionarvon ja ”Molli” Unique v.d. Talmuhle sai serttejä, joukossa myös Nord cert ja kaksi Cacibia sekä EE JCH arvon. ”Tessa”, Gloris Royal Lady, jatkoi palveluskoirakokeissa ja siirtyi III luokkaan ja siellä onnistuneesti JkIII.
Nuorimmaisin riiseneistä ”Riwa” Revolution de Lordship’s on osoittautunut oivaksi koiraksi. Toistaiseksi kiersimme Riwan kanssa yhdessä pikku Mintun ja Maki- pojan kanssa Balttiaa sieltä tuloksena EE&LV&LT JCH. Liettuassa myös koko näyttelyn BIS JUN.!

C.I.B FI CH EE CH JK I JK II BH AD

Agility-radoilla Claudia ja Rio sekä Gunilla ja Nadu toivat myös hienoJa tuloksia. On ollut myös kiva seurata monen muun Beries-käppänän koulutuksia eri lajeissa!