Suomen Kennelliitto palkitsi BERIES-kennelin nyt myös pippuri-suola väristen kääpiösnautsereiden kasvatukseni Vuolasvirta-palkinnolla Kennelliitoon syysnäyttelyssä. Entuudestaan sama palkinto on myönnetty suursnautsereiden ja mustahopeitten kääpiösnautsereiden kasvatustyöstäni :


Näyttelyissä menestyivät Frosty H-pennut, Hugo, Hetty ja Miina, jotka kaikki saivat muotovalionarvon. Hugo EE CH, Finnsieger- ja C.I.B. tulokset. Hugo menestyi myös hienosti Helsingin Voittajanäyttelyssä ollen PU 4. Nord sertit saivat Axu (FI&EE CH)Beries Salty Fairplay) ja Hetty (FI CH Beries Frosty Hetty) Kotkan näyttelyssä.

Erikoisnäyttelyssä Ian(Scedir Julieandrews) jälkeläisryhmä oli BIS II.  Topi (Beries Salty Arche) menestyi myös hienosti näyttelyssä PU3.

Uudet Valiot:

 

 

 

 

 

 

 


Kennelin tuonnit Maquiavelo de Akra-Leuka, Isthar de Akra-Leuka, Hildebert’s Energy and Magic voittoisina näyttelyissä:

Maki (Maquiavelo de Akra-Leuka) onnistui keräämään Juniorivaliotittelit Virosta, Latviasta ja Liettuasta ollen näin myös BALT JCH. Tara (Isthar de Akra-Leuka) oli myös näyttelyissä saaden sertin ja ollen ROP.  Sony (Hildebert’s aEnergy abd Magic) oli myös voittoisa keräten serttejä valionarvoa varten. 

 

 

 

 

 

RIISENIT:

Julian ”Minttu” (Amories Jasmin) loisti riiseneiden erikosnäyttelyssä ja tuomari Marianne Holm teki siitä ROP’in!

Riisenimestiksissä Minttu ja Tessa saivat uudet koulutustunnukset JK II ja JKI 

Kesällä syntyivät myös Ennin (Beries Frosty Enjoy) ja Millin (Silium McNally) pennut:

Https://youtu.be/Wtynk1d6oU4